Toppning i Str

På dagens pass var det toppning i styrkeryck. Jag har lite träningsvärk från helgen och har dessutom blivit lite förkyld vilket gjorde att förutsättningarna blev sämre. Men jag kämpade på så gott det gick! Det blev 80 kg i styrkeryck, tangerat rekord. Skickade filmen till coach Jim och han dömde den som underkänd då jag gick under 90 grader. Attans! Jag gick genast vidare på mitt program, tunga KF, Stötdrag, bänkpress och lite allmänfys med fokus på armarna.

20131217-190112.jpg

På tisdagar har Kalmar AK nybörjarträning i tyngdlyftning, härligt att se så många intresserade!!

20131217-190255.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s