Otadlig träning

Måndag, grundperioden är igång åter igen och första passet avklarad. Denna vecka kommer det bli fokus på grundstyrkan. Det blir många reps, många styrkeövningar samt mer allmänfys. En tung vecka som började riktigt bra. För en gång skull satte jag alla mina överstötar klockrent, det brukar alltid vara något som ställer till det för mig i denna kamp till att bli en lyckad överstötare. Men inte idag, ett-noll till mig! Jag börjar sakta men säkert tro att jag kanske kan få till riktigt fina överstötar så småningom i framtiden. Tittar jag tillbaka på alla tävlingar detta år så har överstötarna suttit bra, gäller att jag nu får till dem på träningen med, som jag fick idag!  Träningen fortsatte sedan efter överstötarna över min förväntan och jag klarade av alla tunga övningar, känns lovande då jag faktiskt tävlade i lördags.

IMG_1151 Vändning 105 kg

IMG_1175

 

 

2 tankar om “Otadlig träning

  1. Du är medveten om att ditt personnummer syns på bilden va? Jag skulle maska det om jag vore dig. ID-stölder är alltförvanliga idag :(. Jobba på och grattis till insatsen i EM. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s