Med i tidningen

Idag var jag med i tidningen, i Gotlands Tidningar. Kul tycker jag!! Bra skrivet, syns kanske dåligt vad det står. Men jag nämnde att det blev ett bra avslut på 2013 och att jag satte rekordet trots den dåliga uppvärmingen och så vidare.

IMG_1104

Sedan har hemsidan fått ett nytt sidhuvud. Det är Malin Stenström som har redigerat ihop denna fantastiska bild! Jag är verkligen imponerad av hennes verk, hon är superduktig på att teckna, fota samt att redigera. Är så tacksam för denna bild!!!

cropped-bild-till-hemsida.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s