Vilodag innan tävling

Idag blev det en vilodag från träningen, imorgon är det nämligen dags för tävling. Oavsett om det är en liten sådan kommer det med all säkerhet bli roligt! Det är Kalmars klubbmästerskap som kallas för ”5-lyftet”. Tävlingen innefattar ryck, stöt, KB, bänkpress och marklyft. 

Ikväll gjorde vi iordning podiet, tog fram sittbänkar och annat behövligt tills morgondagen. Jag började sedan diskutera vad det svenska rekordet för seniorer i min klass låg på i KB. Det visade sig att jag har goda möjligheter att slå ett svenskt inofficiellt rekord i KB då resultatet bara var 150 kg. Först och främst hoppas jag att rycken och stötarna blir bra trots den tuffa träningen som ligger bakom.  

IMG_0971 Här ska vi tävla!

IMG_0973 Tävlingsvikterna

IMG_0975 Andreas Fransson har valt ut tävlingstången!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s