Ryck 90 kg

Detta var en film från förra veckan i Teneriffa när jag ryckte 90 kg på träningen!

Igår kväll på träningen fick jag besök av Kalmartidningen, de ville ha en intervju med bilder. Roligt och trevligt var det! 2 människor som var insatta i lyftningen och ivriga för att lära sig mera, det gillar jag! Senare på min träning kom en tjej och gav mig underbara ord som jag inte kommer att glömma! Jag stod själv och tränade vilket jag tycker är svårt ibland, vill ha folk runt mig som både peppar och hejjar.

”Fan va du är stark och grym”

Dessa ord sa hon till mig, de betydde GULD för mig och genast fick jag mer energi och slutförde min träning trots ensamheten!

 

 

5 tankar om “Ryck 90 kg

  1. Vilken otroligt inspirerande och härlig tjej du är! Jag kommer att följa din blogg med spänning. Jag har nyligen halkat in på tyngdlyftning och det är häftigt att se tjejer som är riktigt duktiga och delar med sig av kärleken till sporten. Kör så det ryker och lycka till med din satsning!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s