Start of something new

Välkommen till min tyngdlyftnings sida. Den är inte helt klar ännu vilket ni får ha överseende med. Min dröm är nå ett OS och ta medaljer på ett EM eller VM. Därför startar jag denna hemsida, för att ni skall kunna vara med på min resa, följa både med och motgångar. En viktig del i min stora utmaning är just feedback och stöttning, vilket jag hoppas kunna nå härifrån.

Jag kommer att blogga om både träning, tävling och andra roligheter som är kopplat till tyngdlyftningen. Det är självklart någonting helt nytt för mig, men samtidigt något som jag tror är betydelsefullt i min utveckling. Hoppas ni följer mig, nu kör vi!

1381372_10151705915347695_501726223_n

 

En tanke på “Start of something new

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s